Szubjektív / Blog / FBI toplista

Linkajánló

FBI toplista

Sokféle toplistája van az FBI-nak, amiből most fogok szemezgetni az 2005-ös év haláleseteinek toplistája.

1. Debby Millst a 99 éves nénikét elütötte egy gépjármű. Szerencsétlen tolószékes mamit a lánya éppen tolta át az úttesten, hogy eljussanak a szülinapi parti helyszínére, amikor a tortáját szállító teherautó elütötte. Ez pech…

2. John Joe Winter hadnagy megölte a feleségét. Na ja, de hogyan? Telepakolta a neje Ford Taurusát 750 kg C4-hez hasonló robbanóanyaggal. Ez több, mint amit 1995-ben Timothy McVeigh használt az oklahomai szövetségi épület felrobbantásakor. Állítólag a feleség robbanását 14 km távolságból is hallották, és egy 55 méter mély kráter keletkezett, valamint eltűnt közel 500 méternyi út is. Nagy bumm lehetett.

3. A 44 éves Megan Fry-t 14 rendőr lőtte le. Mit követett el? Gyakorlatilag semmit, egyszerűen droid volt. Történetesen valahogy bejutott egy rendőröknek készített gyakorlópályára, ami úgy nézett ki, mint egy teljesen átlagos kisváros. A rendőrök természetesen lövészetet gyakoroltak, de a nő ezt nem tudta. Úgy gondolta jó poén lesz elbújni a lassan haladó rendőrök elől egy épületbe majd onnan kiugrani és megijeszteni őket. Terve részben sikerült, mivel a zsaruk azt hitték egy élethű céltábla jött ki az épületből és elkezdtek tüzelni. 67 lövésből 40 eltalálta a hölgyet…erre mondják azt: Aki hülye haljon meg!

4. Volt egyszer egy Samantha nevű nyolcéves kislány akit az apukája felküldött a szobájába vacsora nélkül (a kishölgy biztos nem kívánta a zöldségeket és ezért nem evett). Mivel Samantha nagyon megsértődött apura ezért másnap 72 darab tablettát rakott bele a kávéjába. Nem ám nyugtatóból, patkányméreg volt. Apu belekortyolt egyet majd összeesett. Eztán a bíróság nem büntette meg, mivel a bíró úgy gondolta, hogy a lány nem volt tisztában tettével. Ennek ellentmond, hogy egy hónappal később hasonló módon próbálta megmérgezni anyukáját a kis dög.

5. Lányok ne menjetek feleségül atomtudóshoz, ha megteszitek nehogy megcsaljátok! Helena Simms a híres amerikai atomtudós Harold Simms felesége nem tudta ezt az örökérvényű igazságot. Miután férje megtudta, hogy megcsalja a szeretett nő, kitalált egy nagyon durva bosszút. Urániummal ‘dúsította’ felesége szemhéjfestékét (nem tudok rá jobb kifejezést), mégpedig három hónapig, eddig bírta Helena. Szegény nő teljesen megkopaszodott, megvakult, folyamatosan émelygett, még a fülcimpái is leestek (nem vicc). Furcsa módon egyszer sem ment el orvoshoz a problémáival. Az uránium bizony nem tesz jót a szervezetnek.

A teljes lista itt olvasható.

Forrás: Kétéltű világa
CreativeCommons


© halmaz.hu