Szubjektív / Blog rovat

Linkajánló
FBI toplista
Sokféle toplistája van az FBI-nak, amiből most fogok szemezgetni az 2005-ös év haláleseteinek toplistája.
Klikkelő izom
Az alábbi kis szösszenetet dr Schwarzbauersonnenbruder Jámbor neves klikkelő izom kutató segítségével hoztam össze.
Kínos helyzet
Felvázolom mit értek ezalatt. Mondjuk vagy annyira hülye, hogy rágózol és a kezedben tartasz egy üdítővel teli műanyagpoharat, amiből a nedűt egy szívószál segítségével kívánod felszippantani.
Úszni az árral
Zen programozásnak hívjuk egymás közt, de ma megtudtam, hogy a dolgot szakmai körökben flownak hívják.
Hét éve történt...
Ma van hét éve, hogy az érettségi évembe, a kapcsolatomba, a tanulmányaimba, egyszóval az életembe beleszólt a nagypolitika. Nem kérdezte, hogy akarom-e. Nem küldött személyre szóló levelet, hogy készüljek fel rá. De még csak telefonon sem tájékoztatott.
Elhagyom a várost...
Néhány óra alvás után, riadt hajnali ébredés, a vekker őrülten üvölt-zörög-berreg, álmosan kivonszolom testemet, hogy lesimítsam magamról a gyűrött lepedő ráncait, teát főzök, mert azt mindig, és anélkül soha; (levegővétel)
A blog a jó karrier előfeltétele
"A blog jó a karriered szempontjából. Egy jól kivitelezett blog szakemberként jeleníthet meg a saját területeden." - Ezzel kezdődik a Boston Globe cikke a blogolással kapcsolatban.
Diákok dolgozataiból
A nagyszüleim tanárok voltak és ők gyűjtötték össze a most következő aranyköpéseket. Pontosan idézek minden apróságot a lapról, amire a nagyapám írta őket.
legelső oldal előző oldal1 2
© halmaz.hu