Szubjektív / Blog rovat

Linkajánló
Közönségem, mondd, akarsz-e lenni?
Akárhogy is nézzük, az ember élete egy nagy megfelelési vágy, egy kényszer, hogy elfogadja a világ. Eleinte, amíg kicsi gyerekként korrodeálja szülei idegrendszerét, a csöpp ember híres akar lenni, minimum világhírű. Nem kevesebbet akar, mint hogy az egész világ ismerje el az ő nagyszerűségét.
Karácsony gyűlölet
Régóta érett bennem a dolog, idén végleg bekeményítettem: kilépünk a körből. Ebben az évben fenyőfa még lesz, jelképes ajándékok szintúgy lesznek (közülük egyik remélhetőleg egy adásvételi szerződés) - és ennyi.
Egy hetven éves veranda blogja
Mi mától csak röfögünk. Én, azaz a veranda, a virágok és kutya. Jó, kutya ugathat is. OK, moroghat is. Némi borzolással fűszerezve. Mert el akarunk felejteni beszélni. Megengedhetjük magunknak.
Csak görbüljön
Nem voltam egy nagyon bejárogatós diák, de általában egy hét alatt meg tudtam tanulni a tananyagot közepes szintre, sőt, ahol jó alapokkal bírtam, ott jobbra is. Ahol kettes került be a füzetbe, ott bizony mindig volt egy kis kaland.
Repedések...
Együtt vagyunk, egyek vagyunk. Sokan, egy baráti társaságban, egy „közösségben”. Hasonló célokkal, hasonló érdeklődéssel, hasonló aktivitással. De nem tudjuk kiben mi lappang.
Üdvözlet Vajdaságból
Egy angol közmondás szerint minden család szekrényében van egy csontváz. Nincs ez másképp a való életben sem. Még akkor is, ha egy kisebbségi környezetről van szó. Tessék tudomásul venni, itt Vajdaságban is zajlik az élet!
Smasszer etika Skóciában
Valljuk be a skótokról annyit tudunk, hogy fösvények, szoknyában járnak és van dudájuk. Legalábbis, aki még nem járt arra, az ennyit tudhat róluk. Azonban az is a skót jelzők része lehet ezentúl, hogy a börtönőrök emberszámba veszik a foglyokat.
Blogtanácsok kezdőknek és haladóknak
Még kommentek között is ritkán szólalok meg olyasmivel kapcsolatban, hogy hogyan kell érdemes írni egy blogot,hogy valaki népszerű, de legalábbis olvasott legyen.
1 2 következő oldal utolsó oldal
© halmaz.hu